Contab Secure Solutions | Servicii de contabilitate financiara

Firma Contabilitate Sector 4 Bucuresti

Firma Contabilitate Sector 4 București – Contabilitate de inalt nivel, mereu aproape de firma ta.

Firma Contabilitate Sector 4 BucurestiAtunci când vine vorba de alegerea unei firme de contabilitate, decizia nu este întotdeauna ușoară.

De aceea, venim în întâmpinarea clienților cu servicii complete de contabilitate financiară și consultanță personalizată.

Firma noastră de contabilitate oferă o gamă completă de servicii la prețuri accesibile. Mai mult decât atât, avem o ofertă specială potrivită pentru nevoile firmelor nou înființate.

Echipa noastră de specialiști contabili vă stă la dispoziție pentru a vă asigura o evidență financiară corectă și profesională. Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim servicii personalizate și soluții contabile adaptate specificului dumneavoastră.

Firma Contabilitate Sector 4 pentru orice activitate

Domeniile de activitate cărora ne adresam:

 • Productie;
 • Comert;
 • Restaurante;
 • Prestari Servicii;
 • Constructii;
 • Cabinete veterinare;
 • IT;

De ce sa alegeti o firma contabila in sector 4?

Firma noastra de contabilitate in Sector 4 Bucuresti – Contab Secure Solutions ofera servicii contabilitate cu preturi flexibile si corecte pentru toate tipurile de activități și firme, fie ca sunt nou infiintate, sau în activitate.

Oferim servicii complete de contabilitate financiară, analiză financiară detaliată (diagnostic financiar complet și rentabilitate) și analiză costuri de producție.

În cadrul firmei oferim și servicii salarizare personal – care includ: contracte de munca, revisal, calculul state plata lunare, transmitere lunara a fluturasilor de salariu, pontajele lunare si rapoarte lunare/anuale privind concediile de odihna si concediile medicale.

Consultanta financiara: Identificarea și evaluarea oportunităților de creștere și de eficientizare financiară, proiectarea și implementarea strategiilor de gestionare a riscurilor financiare, planificarea și optimizarea fiscala cashflow.

Avantajele colaborarii cu expertii contabili din sector 4

 • Suntem prompti si de incredere. Beneficiati de asistenta noastra permanenta in cazul controalelor financiare.
 • Va asiguram o flexibilitate in relatia cu firma noastra de contabilitate din sector 4 Bucuresti in schimbul de informatii si documente. Datorita acestui lucru, nu trebuie sa aveti lucru permanent la sediul firmei dumneavoastra.
 • Platiti mai putine taxe si impozite, factura emisa de catre contabilii nostri fiind deductibila in totalitate!
 • Lucrand cu firma noastra de contabilitate din sector 4, nu mai platiti un angajat care sa stea la locatie permanent si nu mai cheltuiti bani si timp cu echipamente: calculatoare, mobilier, hartii, licente de programe de contabilitate.
 • Raspunderea pentru prelucrarea actelor contabile ne revine in totalitate, fiind responsabili pentru activitatea prestata. Dumneavoastra evitati amenziile si penalitatile ce pot surveni din lipsa de profesionalism a unui angajat intern.

Sprijin pentru firme mici și noi înființate

Echipa noastră de experți contabili are o vastă experiență în domeniu și este pregătită să vă sprijine în toate aspectele contabile ale afacerii dumneavoastră.

Firma noastră de contabilitate din sector 4 Bucuresti oferă servicii de înaltă calitate într-un pachet personalizat de servicii contabile, adaptat nevoilor și bugetului dumneavoastră, fără a vă depăși resursele financiare disponibile.

Contactați-ne astăzi și profitați de oferta noastră specială pentru firmele noi inființate din sectorul 4 București. Vă garantăm că veți beneficia de servicii de contabilitate de calitate superioară la cel mai bun raport preț-calitate.

Disponibilitate excelentă în Sector 4

Pentru firmele din Sector 4, zonele Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului sau Văcărești sau alte zone din Bucuresti, suntem disponibili oricând și ne puteți contacta pentru o oferta contabilitate personalizata nevoilor dumneavoastra.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin formularul de pe pagina Contact.

Vă sunăm noi

Vreți detaliile și oferte personalizate de preț? Este foarte simplu!

Introduceți numărul de telefon mai jos și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.