Contab Secure Solutions | Servicii de contabilitate financiara

Calculator tarife contabilitate

👉 Descoperă Tarifele de Contabilitate cu aplicația noastră:

⭐ Îți prezentăm noul nostru calculator de tarife contabilitate, creat pentru a-ți economisi timp și a-ți oferi o perspectivă completă asupra costurilor implicate în serviciile de contabilitate pentru firma ta.


Număr documente
Tarif contabilitate (aproximativ)
Salarizare personal și Resurse Umane
Consultanță fiscală
Calculul tarifului de contabilitate este estimativ. Pentru o ofertă finală a prețului, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0723 514 125.

De ce tarife de servicii de contabilitate?

Stabilirea unor tarife corecte pentru serviciile de contabilitate este esențială pentru dvs.

Dorim să vă oferim servicii de contabilitate la un preț echitabil și cu o calitate bună.

De peste 10 ani pe piață

Experiența noastră acumulată în peste 10 ani de activitate ne permite să evaluăm corect necesitățile clienților și să oferim tarife personalizate în funcție de nevoile fiecărei afaceri.

În tot acest timp am furnizat servicii complete de contabilitate pentru sute de clienți aflați în portofoliul nostru.

Calculator tarife contabilitate - Preturi Servicii Contabile

În doar câteva momente, vei obține o estimare aproximativă a costurilor pentru serviciile noastre de contabilitate, salarizare personal, în funcție de volumul documentelor fiscale și contabile pe care compania ta le înregistrează lunar.

Avantajele calculatorului de tarife contabilitate

Vă oferim o modalitate transparentă de a descoperi serviciile noastre de contabilitate și costurile implicate, cu ajutorul noului nostru calculator de tarife contabile.

Calculatorul nostru de tarife contabilitate vă furnizează o estimare aproximativă, luând în considerare numărul documentelor fiscale procesate lunar de către experții noștri contabili.

Aceste documente includ: facturi emise, facturi încasate, număr de chitanțe, bonuri și extrase de cont.

Acest calculator este conceput pentru a reflecta estimativ costurile și beneficiile serviciilor noastre, adaptate nevoilor dumneavoastră.

În plus, pe lângă tarifele contabilității, veți obține informații despre costurile serviciilor de consultanță fiscală și salarizare.

Firma noastră vă propune servicii externalizate complete și consultanță de încredere în domeniul resurselor umane și al contabilității:

 • Contabilitate
 • Resurse umane – administrare și salarizare personal
 • Consultanță specializată

Echipa noastră de experți contabili autorizați CECCAR sunt pregătiți să vă asiste în fiecare etapă a colaborării noastre, garantând succesul și eficiența activității dumneavoastră.

De ce o firma de servicii de contabilitate?

Tarifele contabilitate sunt importante pentru orice firmă care dorește să externalizeze serviciile de contabilitate. Externalizarea serviciilor de contabilitate are mai multe beneficii, cum ar fi:

 • Reducerea costurilor cu personalul, spațiul, echipamentele și softurile necesare pentru desfășurarea activității contabile
 • Creșterea eficienței și calității serviciilor de contabilitate, prin accesul la o echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe actualizate în domeniu
 • Eliminarea riscurilor fiscale și juridice, prin respectarea legislației în vigoare și evitarea erorilor sau penalităților
 • Concentrarea pe activitatea principală a firmei, fără a fi distrasă de aspectele administrative sau financiare

Tarifele contabilitate reprezintă contravaloarea serviciilor de contabilitate prestate de o firmă externă. Tarifele contabilitate pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi:

 • Specificul și volumul activității firmei client
 • Complexitatea și frecvența operațiunilor contabile
 • Numărul și tipul documentelor emise și primite
 • Numărul și categoria angajaților
 • Tipul de contabilitate (simplificată sau în partidă dublă)
 • Alte servicii adiționale solicitate (consultanță fiscală, salarizare, protecția muncii etc.)

Cum să alegi tariful corect la o firma de contabilitate?

Prețurile mici nu înseamnă întotdeauna calitate, mai ales în cazul serviciilor contabile. O firmă de contabilitate serioasă și profesionistă nu poate oferi servicii de înaltă calitate la tarife excesiv de mici, cum ar fi 50 de lei pe lună.

Există mai multe argumente care susțin această afirmație:

1. Volumul de muncă și responsabilitatea: Indiferent de nivelul de venituri sau profituri înregistrate de o companie, volumul de muncă și responsabilitatea asociate cu gestionarea declarațiilor fiscale și a altor aspecte contabile sunt aceleași.

O firmă de contabilitate serioasă trebuie să aloce timp și resurse pentru a se asigura că toate aspectele fiscale sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Aceasta implică colectarea, înregistrarea, verificarea și raportarea corectă a datelor financiare.

Un tarif prea mic nu ar putea acoperi costurile implicate în desfășurarea acestor activități în mod riguros și precis.

2. Calitatea serviciilor: Prețurile foarte mici pot fi un semn al unor servicii contabile de calitate slabă. Pentru a oferi servicii de înaltă calitate, o firmă de contabilitate trebuie să angajeze contabili bine pregătiți, cu experiență și cunoștințe actualizate în domeniu.

Acești profesioniști necesită investiții semnificative în formare și dezvoltare profesională continuă. Un preț prea mic nu ar putea susține astfel de investiții, iar rezultatul ar putea fi o calitate redusă a serviciilor furnizate.

3. Activități specifice de producție: În cazul companiilor care desfășoară activități de producție, există adesea un număr mai mare de documente de gestiune de înregistrat și gestionat, cum ar fi bonurile de consum, rețetarul, fisa de magazine, procesele verbale, nir-urile, și altele.

Aceste documente necesită o atenție sporită și un efort suplimentar pentru a fi înregistrate și raportate corect. Astfel de activități pot justifica tarifele mai mari practicate de firmele de contabilitate, în comparație cu cele care gestionează mai puține documente sau activități mai simple.

Cifra de afaceri a unei firme poate influența tarifele contabile?

Cifra de afaceri joacă un rol important în determinarea costului contabil al unei firme.

Responsabilitatea asociată cu gestionarea contabilității unei companii cu o cifră de afaceri mai mare poate implica costuri suplimentare, deoarece volumul de muncă și nivelul de complexitate al activităților contabile pot crește.

Pe măsură ce cifra de afaceri a unei companii crește, există o tendință de a avea mai multe tranzacții financiare și de a genera un număr mai mare de documente contabile – facturi de emis și de înregistrat și mai multe rapoarte financiare de pregătit.

Erori sau neglijențe în gestionarea contabilității pot avea consecințe financiare serioase pentru firmele implicate, inclusiv penalități fiscale și litigii.

Astfel, firma de contabilitate trebuie să aloce resurse și să ofere servicii în conformitate cu reglementările fiscale și contabile pentru a asigura o contabilitate precisă și fiabilă, în vederea evitării acestor riscuri.

Tarifele firmei noastre din Bucuresti

Este important să se înțeleagă că alegerea unei firme de contabilitate nu ar trebui să se bazeze doar pe preț, ci și pe calitatea serviciilor.

Ca firma de contabilitate din Bucuresti – Contab Secure Solutions – oferim servicii personalizate fiecărei firme, adaptate în funcție de domeniul de activitate al acesteia.

De aceea, pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați telefonic, pe mail sau pe pagina de Contact.

Vă sunăm noi

Vreți detaliile și oferte personalizate de preț? Este foarte simplu!

Introduceți numărul de telefon mai jos și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.