Contab Secure Solutions | Servicii de contabilitate financiara

Firma Contabilitate Sector 2 Bucuresti

Firma contabilitate Sector 2 Bucuresti – Servicii contabilitate cu preturi flexibile si corecte pentru firme de orice profil, noi infiintate sau in activitate.

Firma Contabilitate Sector 2 BucurestiOferim o gama variata de servicii contabile. Preluam activitatea contabila a firmei tale. Firma noastra de Contabilitate Bucuresti este prezentă în sector 2 și restul zonelor din București și Ilfov.

Oferim servicii complete de contabilitate financiară, analiză financiară detaliată (diagnostic financiar complet și rentabilitate) și analiză costuri de producție.

Expertii nostri contabili oferă servicii salarizare personal – care includ: contracte de munca, revisal, calculul state plata lunare, transmitere lunara a fluturasilor de salariu, pontajele lunare si rapoarte lunare/anuale privind concediile de odihna si concediile medicale.

Consultanta financiara: Identificarea și evaluarea oportunităților de creștere și de eficientizare financiară, proiectarea și implementarea strategiilor de gestionare a riscurilor financiare, planificarea și optimizarea fiscala cashflow.

Avantajele colaborarii cu firma noastra

In cadrul firmei noastre de contabilitate sector 2 Bucuresti, Contab Secure Solutions, avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, cu experti contabili calificati, pregatiti pentru a gestiona firma dumneavoastra.

Portofoliul nostru de clienți cuprinde companii din diverse industrii, inclusiv producție, comerț, restaurante, servicii, construcții, cabinete veterinare, IT și publicitate. Colaborarea cu noi vă asigură o gestionare contabilă profesionistă și un mod de colaborare flexibil adaptat specific fiecărei firme din Bucuresti.

Avantajele colaborarii cu noi sunt:

  • Suntem prompti si de incredere. Beneficiati de asistenta noastra permanenta in cazul controalelor financiare.
  • Lucrand cu firma noastra de contabilitate, nu mai platiti un angajat care sa stea la locatie permanent si nu mai cheltuiti bani si timp cu echipamente: calculatoare, mobilier, hartii, licente de programe de contabilitate.
  • Va asiguram o flexibilitate in relatia cu expertii nostri contabili in schimbul de informatii si documente. Datorita acestui lucru, nu trebuie sa aveti lucru permanent la sediul firmei dumneavoastra.
  • Raspunderea pentru prelucrarea actelor contabile ne revine in totalitate, fiind responsabili pentru activitatea prestata. Dumneavoastra evitati amenziile si penalitatile ce pot surveni din lipsa de profesionalism a unui angajat intern.
  • Platiti mai putine taxe si impozite, factura emisa de catre firma noastra de contabilitate in sector 2 fiind deductibila in totalitate!

Soluții contabile și eficiente pentru firme mici din sector 2

Echipa noastră de experți contabili are o vastă experiență în domeniu și este pregătită să vă sprijine în toate aspectele contabile și fiscale ale afacerii dumneavoastră.

Firma noastră de contabilitate din sector 2 Bucuresti oferă servicii de înaltă calitate într-un pachet personalizat de servicii contabile, adaptat nevoilor și bugetului dumneavoastră, fără a vă depăși resursele financiare disponibile.

Contactați-ne astăzi și profitați de oferta noastră contabilă pentru firmele noi inființate din sectorul 2 București. Vă garantăm că veți beneficia de servicii de contabilitate de calitate superioară la cel mai bun raport preț-calitate.

Disponibilitate excelentă în Sector 2

Pentru firmele din Sector 2, zonele Colentina, Iancului, Moșilor, Pantelimon, Tei sau Ștefan cel Mare sau alte zone din Bucuresti, suntem disponibili oricând și ne puteți contacta pentru o oferta contabilitate personalizata nevoilor dumneavoastra.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin formularul de pe pagina Contact.

Vă sunăm noi

Vreți detaliile și oferte personalizate de preț? Este foarte simplu!

Introduceți numărul de telefon mai jos și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.