Contab Secure Solutions | Servicii de contabilitate financiara

Firma Contabilitate Sector 1 Bucuresti

Căutați o firma contabilitate sector 1 Bucuresti? Suntem aici să vă ajutăm!

Firma Contabilitate Sector 1 BucurestiFirma noastra de contabilitate din Bucuresti ofera o gama variata de servicii pentru preluarea activitatii contabile a firmei dumneavoastra. Suntem prezenți în sector 1 și restul zonelor din București și Ilfov.

Oferim servicii complete de contabilitate financiară, analiză financiară detaliată (inclusiv rentabilitate și diagnostic financiar complet) și analiză a costurilor de producție.

În cadrul firmei oferim și servicii salarizare personal – care includ: contracte de munca, revisal, calculul state plata lunare, transmitere lunara a fluturasilor de salariu, pontajele lunare si rapoarte lunare/anuale privind concediile de odihna si concediile medicale.

Consultanta financiara: Identificarea și evaluarea oportunităților de creștere și de eficientizare financiară, proiectarea și implementarea strategiilor de gestionare a riscurilor financiare, planificarea și optimizarea fiscala cashflow.

Sprijin pentru firme mici și noi înființate

Echipa noastră de experți contabili are o vastă experiență în domeniu și este pregătită să vă sprijine în toate aspectele contabile și fiscale ale afacerii dumneavoastră.

Firma noastră de contabilitate din sector 1 Bucuresti oferă servicii de înaltă calitate la prețuri imbatabile. Suntem conștienți de provocările și nevoile fiecărei firme la început de drum.

Oferim servicii contabile profesionale și de încredere firmelor mici sau medii.

Vă vom oferi un pachet personalizat de servicii contabile, adaptat nevoilor și bugetului dumneavoastră, fără a vă depăși resursele financiare disponibile.

Contactați-ne astăzi și profitați de oferta noastră personalizată pentru firmele noi inființate din sectorul 1 București. Vă garantăm că veți beneficia de servicii de contabilitate de calitate superioară la cel mai bun raport preț-calitate.

De ce sa alegeti o firma contabilitate in sectorul 1 Bucuresti?

In cadrul firmei noastra de contabilitate sector 1 Bucuresti, Contab Secure Solutions, avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, cu experti contabili calificati, pregatiti pentru a gestiona firma dumneavoastra.

Avem in portofoliu firme cu profil de: Productie, Comert, Restaurante, Servicii, Constructii, Cabinete veterinare, IT, Publicitate.

Avantajele colaborarii cu noi sunt:

  • Lucrand cu firma noastra de contabilitate sector 1 Bucuresti, nu mai platiti un angajat care sa stea la locatie permanent si nu mai cheltuiti bani si timp cu echipamente: calculatoare, mobilier, hartii, licente de programe de contabilitate.
  • Raspunderea pentru prelucrarea actelor contabile ne revine in totalitate, fiind responsabili pentru activitatea prestata. Dumneavoastra evitati amenziile si penalitatile ce pot surveni din lipsa de profesionalism a unui angajat intern.
  • Suntem prompti si de incredere. Beneficiati de asistenta noastra permanenta in cazul controalelor financiare.
  • Platiti mai putine taxe si impozite, factura emisa de catre firma noastra de contabilitate sector 1 Bucuresti fiind deductibila in totalitate!
  • Va asiguram o flexibilitate in relatia cu firma noastra de contabilitate sector 1 Bucuresti in schimbul de informatii si documente. Datorita acestui lucru, nu trebuie sa aveti lucru permanent la sediul firmei dumneavoastra.

Disponibilitate excelentă în Sector 1

Pentru firmele din Sector 1, zonele Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei sau Gara de Nord sau alte zone din Bucuresti, suntem disponibili oricând și ne puteți contacta pentru o oferta contabilitate personalizata nevoilor dumneavoastra.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin formularul de pe pagina Contact.

Vă sunăm noi

Vreți detaliile și oferte personalizate de preț? Este foarte simplu!

Introduceți numărul de telefon mai jos și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.